Remember

Every artist dips his brush in his own soul, and paints his own nature into his pictures.
— (Henry Ward Beecher)


 
 
 

Mitt löfte

Varje gång jag påbörjar ett projekt så lägger jag ner mitt hjärta och själ och tar på mig ansvaret för att skapa något som ska bli personligt, unikt och framförallt som förmedlar budskapet man vill sprida.


Om mig

Hej! Jag heter andrea,

arbetar som grafiker och kommer från Italien. Beslutade mig för att bosätta mig i Sverige då det är ett land jag beundrar för dess fantastiska natur, från det skånska lanskapet till det magiska norrskenet i Lappland men framförallt för att min flickvän är svensk och nu är vi sambo. 

 

Varför grafisk formgivning?

Personligen har jag alltid varit fascinerad av tv-reklam och hur det kan påverka ens val av produkt. Sedan barndomen har jag alltid varit kreativ och det är kreativiteten som senare i livet har lett mig till att utbilda mig till grafiker. 

Har haft nöjet att arbeta med kunder som Valentino, Dolce & Gabbana, Bottega Veneta, Disquared2 och La Martina men även för varumärken som tillverkar hjälmar såsom Airoh samt AGV. Och genom att arbeta med dessa kunder har jag lärt mig mycket om hur man följer mode och trender inom yrket.

Logo-Definitivo-mini.png